Velika pustna povorka v Šempetru pri Gorici

21. 02. 2023 / Druženje in rekreacija

V soboto smo se udeležili velike pustne povorke na placu, v Šempetru pri Gorici.

V soboto smo se udeležili velike pustne povorke na placu, v Šempetru pri Gorici.Naša skupina je skozi nevihtne oblake, pričarala sonce in mavrico ter nasmeške na obrazih. Pust pa je poskrbel, da nismo bili lačnih ust.

Na skupinski  fotografiji so uporabniki in zaposleni iz VDC Nova Gorica
Na fotografiji je pustni rekvizit iz kartona v obliki oblaka, na katerem je tudi sonce in mavrica ter napis - za vsakim dežjem posije sonce in na nebu se nariše mavrica.
Na fotografiji sta uporabnika oblečena v pustna kostuma. Eden predstavlja dežni oblak, drugi strelo. Oba skupaj držita pustni rekvizit, oblak iz kartona s soncem in mavrico, na katerem je napis: Za vsakim dežjem posije sonce in na nebu se nariše mavrica.
Na fotografiji sta uporabnici oblečeni v pustna kostuma. Leva uporabnica predstavlja mavrico, oblečeno ima pisano tuniko, na glavi lasuljo v mavričnih barvah in v roki drži dežnik v mavričnih barvah. Desna uporabnica predstavlja sonce, oblečena je v rumeno tuniko, na prsih ima pripeto veliko kartonasto sonce v zlati barvi, na glavi ima rumeno lasuljo, v roki drži rumen dežnik. Obe skupaj držita pustni rekvizit, oblak iz kartona s soncem in mavrico, na katerem je napis: Za vsakim dežjem posije sonce in na nebu se nariše mavrica.
Na fotografiji je uporabnik, oblečen v pustni kostum in predstavlja dežni oblak. Uporabnik drži v levi roki pustni rekvizit, plastično trobento v desni roki pa krof v katerega je ravnokar zagrizel.
Na fotografiji je skupina sedmih uporabnikov, ki so oblečeni v pustne kostume. Oblečene imajo bele tunike z modrimi motivi, na glavi nosijo klobuk, obdan z belo-modro spužvo, ki predstavlja oblak. Iz klobuka visijo na vrvico nanizane velike dežne kaplje.
Na fotografiji je nasmejan uporabnik oblečen v pustni kostum, ki predstavlja dežni oblak. V rokah drži kartonasto škatlo v kateri je še sedem krofov.
Na fotografiji sta uporabnika  oblečena v pusta kostuma, ki predstavljata dežna oblaka