datum: 09.05.2022

kategorija: Dogodki

Na koncu niso leta življenja, ki štejejo, ampak dejstvo koliko življenja je bilo v teh letih. (Abraham Lincoln).

In mi ga imamo veliko, veliko... :-) In veliko ga je bilo tudi to nedeljo, ko smo se udeležili mednarodnega košarkarskega turnirja GOKRAS22 v Dornberku v nedeljo 8.5.2022.

Dokazali smo, da zmoremo in se nikoli ne predamo.

Zelo uspešno smo se predstavili na košarkarskem turnirju. Pokazali smo, da nam borbenosti ne manjka, tako kot tudi ogromno veselja in srčnosti ne.

Odigrali smo vrhunsko košarkarsko tekmo, pojedli kosilo, glasno in srčno navijali v finalni tekmi, in na koncu zaplesali in se poveselili z odličnim plesalcem in našim prijateljem Mihom Peratom. 

Navijat in nas podpirat so prišli tudi naša direktorica Maša Černe, podžupan občine Nova Gorica Simon Rosič in župan občine Komen g. Erik Moric.

Pozitivna energija in dobra volja sta kar prekipevali. 

Prav vsi smo prejeli medalje in kot ekipa tudi pokal. To nam veliko, res veliko pomeni. 

Na koncu pa smo se veselili zmage košarkarskega kluba Nova Gorica, s katerim tudi redno treniramo košarko in se jim res zahvaljujemo za ves trud in potrpljenje z nami. Goooriiicaaaaa!!! :-) 

Noro, res noro je bilo. :-)

Prisrčno se zahvaljujemo za povabilo na turnir Športno košarkarskemu društva Kras in podpredsedniku g. Rajku Kralju. Zahvala gre tudi soorganizatorju turnirja MONG in občini Komen. Z veseljem se bomo odzvali na ponovno povabilo.